சென்னை மாநகரில் நாள் ஒன்றுக்கு சுமார் 25,000 கிலோ உணவு வீணாகிறது என்று கருதப்படுகிறது. தமிழ்நாட்டில் இந்த அளவு இதை விட பல மடங்கு அதிகமாக இருக்கும். உணவு வீணாவதை எவ்வாறு தவிர்க்கலாம் என்பதை பற்றிய உங்கள் கருத்துக்கள் மற்றும் யோசனைகளை இங்கே பகிருங்கள்.
It is estimated that about 25 tonnes of food is wasted generated everyday in Chennai alone and in Tamil Nadu, the quantity will be much higher. Do you have suggestions to reduce food waste? If so, please share them here:
AtchayaG 2 years 5 months ago
Give more awareness to food waste and write a importance of food in hotels,functions even any people waste food please collect a fine amount to them.Make one group to collect the more food waste and give it to the trust or poor peoples, like a e-food delivery system,make a one common Phone number to contact that food collecting groups,it's a good way to stop the food wastage because more people feel lazy to give food to trusts & also helpful for those who don't have job,there is a working model.