சென்னை மாநகரில் நாள் ஒன்றுக்கு சுமார் 25,000 கிலோ உணவு வீணாகிறது என்று கருதப்படுகிறது. தமிழ்நாட்டில் இந்த அளவு இதை விட பல மடங்கு அதிகமாக இருக்கும். உணவு வீணாவதை எவ்வாறு தவிர்க்கலாம் என்பதை பற்றிய உங்கள் கருத்துக்கள் மற்றும் யோசனைகளை இங்கே பகிருங்கள்.
It is estimated that about 25 tonnes of food is wasted generated everyday in Chennai alone and in Tamil Nadu, the quantity will be much higher. Do you have suggestions to reduce food waste? If so, please share them here:
Uthayakumar 2 years 11 months ago
Continuous campaigning in public through media, notices, door to door education, etc should be done. DONT WASTE FOOD banners should be kept at all the Food Outlets, Eateries, Hotels, Restaurants, Marriage Halls, Temples, Beaches, Parks, Malls, Theaters, Schools, Colleges, Corporation / Municipal areas / Offices, Private / Govt sector companies, Airports, Bus stands, Railway Stations, Market Areas, etc. People / Organisations knowingly wasting Food should be fined heavily/their licenses cancelled